Klokken er 17:30 og dine gæster er ved at være på trapperne. Lige straks venter Dronningens nytårstale, hvor i men garanti lige skal have et lille glas bobler eller en velkomstdrink. Måske også tapas eller chips med dip og på en eller anden måde skal festen jo også igang ikke?

Jeg plejer hvert år lige at pimpe mine glas, min chips & dip og sætte en lille photobooth op. Du kan se hvordan herunder.


Pimp dine champagneglas

Et efterhånden gammelt billede, men idéen er jo stadig pretty amazing. Med meget få remedier kan du lige pimpe dine champagneglas i sidste øjeblik.

Til herrernes butterfly skal du blot bruge sort karton eller filt. Lidt tape eller sytråd til at sætte fast på midten og lidt karton eller andet sort til knapperne. Du kan sætte den fast med lidt elefant snot eller klisterbånd.
Til damernes kan du bruge silkebånd i en valgfri farve og blot lime lidt glimmer på knuden. Ret simpelt, men så fedt at se gæsternes reaktion når der er gjort lidt ud af det.

Sådan kan du serverer chips med dip

Jeg købte engang en ekstra nytårshat, og hvert år til nytår bliver mine chips serveret deri. Jeg har sat en skål ned i hatten så den bagefter kan tages ud og vaskes op, hvorimens hatten stadig er ren og uden fedtede chipsrester.

Min dip serverer jeg i cocktailglas istedet for almindelige skåle, da jeg syntes det er lidt sjovere og anderledes måde at gøre det på.

Photobooth

Alle burde lave en photobooth til deres fest! Det er så skægt, og vi fik mange timer til at gå med sjove gruppe billeder og selfies. Det er også ret nemt, og du kan bruge hvad du nu lige har derhjemme.

Jeg har brugt:

  • 2xDørgardin fra Temashop
  • Et lille bord
  • Et skilt som jeg har hentet på pinterest samt en gammel ramme.
  • Photobooth props – jeg har selv lavet mine, men de kan også sagtens købes til en rimelig pris i fx. Føtex eller Tigeren.
  • En selfistang

Mere skal der ikke til. En god idé vil dog være lige at sørge for at der er nok ledig plads på din telefon inden aftenens mange billeder. Jeg løb tør for plads midt på aftenen, og så måtte jeg igang med at slette apps og videoer 😀

Jeg håber at du kunne bruge idéerne til din egen fest, for lige at gøre den lidt mere festlig. Rigtig god fest og glædeligt nytår!

Tilbage til nytår

admin