Skal du til at planlægge barnedåb eller navngivning?

Så er du kommet til det rette sted. Jeg har modtaget billeder fra nogle ret så søde mødre, fra deres barnedåb- og navngivningsfester som de har holdt for deres børn, da de skulle have deres navn. Som de gerne vil dele med jer til inspiration. Så kig det endelig igennem, spørg hvis du mangler svar på noget og tag alle de idéer med dig som du har lyst til.

 

Planlægning

Gratis planlægningsliste til barnedåb

Jeg har lavet en liste over hvornår du skal gøre hvad og hvad du skal huske på når du skal igang med planlægning af den forestående barnedåb. Du får også mine 4 aller bedste råd så du kan komme godt fra start.

 

Drengedåb

Theodor’s barnedåb 

Min egen søn Theodor blev døbt sommeren 2016 og det var på årets varmeste dag. Isbuffet, kold lemonade, mini smørrebrød og masser af blomster og balloner. Her får du min opskrift på den hyggeligeste dåbsfest.

 

Oliver’s barnedåb 

Sine fra Cupcakesbysine.dk har holdt den flotteste dåb for hendes søn Oliver. Lækkert og overdådigt kage/slik buffet hvor det hele er hjemmelavet, og hele dåben holdt i nuancer af blå og sølv. Kig med her for masser af dåbsinspiration.

 

Lukas barnedåb

Line har holdt en virkelig fin og smuk dåbsfest for hendes søn Lukas. Line har pyntet op med vimpler, blonder og masser af pompom’er samtidig med at hun har lavet en super lækker candy-bar. Du kan se hele festen her.

 

Felix barnedåb

Gitta har hold dåbsfest for lille Felix med verdens sejeste Batman Tema. Du kan se alle hendes fine billeder fra festen her hvis du har planer om en Batman temafest til den kommende dåb.

 

 

 

Pige dåb

Silke’s barnedåb

Guld, glimmer og fine pastelfarver, de ord beskriver nok bedst Heidi’s dåbsfest for hendes datter Silke. Kig med her hvis du skal til at planlægge den yndigeste pigedåb.

 

inspiration til barnedåb til pigeNaomi’s barnedåb

Susan havde valgt at holde dåbsfest derhjemme i have for lille Naomi. Festen oser af personlighed, fine detaljer, hjemmebag og lækre gourmet hotdogs. Kig med her for masser af inspiration.

 

Mollie’s barnedåb

Nina har holdt barnedåb for lille Mollie og hold nu fast det er gennemført! Hun er gået mega amok i regnbuer & enhjørninge. Kig med her for masser af inspiration

 

Ida’s barnedåb

Line Harbo har hjulpet med at planlægge barnedåb for lille Ida – og billederne taler for sig selv! Enhjørninge, pastelfarvede regnbuer og en kæmpe cake’N’candy bar. Kig med her for masser af inspiration.