Børnefester med tema er yderst populært, og jeg holder ikke selv fødselsdag for børnene uden der er en lille snært af tema. Det gør bare det hele mere magisk, og børnene vil huske festen mange år efter. Det er også sjovt at få lov til at lave noget som man ikke lige plejer, og få lov til at klippe/klistre og være sammen med børnene på en anden måde. Herunder kan du se nogle af mine temafester, som jeg har holdt for Zoey på 5 og Theo på 1. Der er også mange andre søde damer der har indvilliget i at dele billeder fra deres fest, så i kan få endnu mere inspiration. Rigtig god læselyst!

 

Børnefest for piger

Temafest: Fortryllende regnbuer og magiske enhjørninger 

4 år er stort, og i den anledning holdt jeg en magisk fødselsdag for lille Zoey, med masser af balloner, glimmer og konfetti. Udover alt det lyserøde og glimtrende pigelir finder du inspiration til invitationer, skattejagt, dekorering af bordet og maden og den yndigeste photobooth.

 

Temafest: Havfruer, glimmer og pasteller

Zoey’s 5’års fødselsdag kan du se her. Denne gang havde hun valgt “havfrue” temaet i sølv, lilla og blå nuancer. Få her inspiration til mad, kage, bordopdækning og havfruelege.

 

 

Børnefest for drenge

Temafest: Tag med til det vilde vesten

Helene har holdt den fedeste cowboyfest for sin søn da han fyldte 8. Hun er bestemt ikke gået ned på kreativitet og fede og anderledes idéer. Så skal du til at arrangere fødselsdag for din søn, så kan du med sikkerhed blive inspireret her.

 

Temafest: CAMP THEO 

Da min søn Theo fyldte 1 holdt vi den hyggeligste temainspirerede fødselsdagsfest. Temaet var inspireret af into the wild, med vilde bjørne, tipier og bål. Du kan se billeder fra festen her, hvis du mangler inspiration til en lign. fest.