Der er kun 3½ måned til vi skal giftes og det store puslespil er endelig på plads. Gæstelisten er lavet, ‘save the date’ kortene er sendt ud, maden bestilt, og alle de større elementer er planlagt. Det er ret skønt, for nu har jeg endelig tid til at nørkle med de små detaljer.

De seneste par aftener har jeg været igang med lidt til børnene, for jeg er overbevist om at sådan en dag godt kan være lidt kedelig for dem. Vi skal have børn med til vielsen og receptionen fra 14:30 – 17:00 så i det tidsrum har jeg forberedt en lille aktivitet om de kan få tiden til at gå med.

Lidt at fordrive ventetiden med – Når de voksne er lidt for kedelige

Jeg fandt en masse inspiration på pinterest og havde egentlig også besluttet at lave den nemme – bestille det hele og selv printe. Men altså…. Sådanne aktiviteteshæfter fandtes selvfølgelig kun på engelsk, hvilket ikke giver specielt god mening når den nu er til børn. Istedet besluttede jeg mig for selv at lave den – og jeg er blevet ganske tilfreds.

Børnene skal dekorere deres egen bryllupskage, farvelægge brudeparret, hjælpe bruden igennem labyrinten, tegne efter tal, finde 5 fejl og tage billeder af en masse magiske øjeblikke. Jeg glæder mig helt til at give dem hver deres aktivitetsboard på dagen. De bliver ellevilde!

Vil du også have et aktivitetsboard til jeres kommende bryllup?

Jeg har brugt ret mange aftener på at lave denne, og har måtte håndtegne det meste, så derfor koster den en lille smule at få tilsendt.

For 50 kr. sender jeg filen din vej, det du skal gøre er blot at sende mig en sms på 42783993 med din mailadresse og overføre 50 kr. via mobilpay – Så sender jeg den afsted. Den indeholder en forside samt 7 sider med aktiviteter.

Det var alt for denne gang, hvis du vil læse lidt mere om planerne for brylluppet kan du kigge med her. 

admin