Jeg niver mig stadig lidt i armen når jeg tænker på, at om lidt over 5 måneder skal jeg giftes med ham der Thomas. Thomas som jeg har været kærester med i 7 år, ham jeg har fået jordens dejligste børn med, har renoveret hus med og oplevet alle mulige og umulige ting med. Han er faktisk til tider ret irriterende og har verdens dårligste humor, men altså, han gør mig noget så lykkelig.

Save The Date kort

For at fejre vores kærlighed skal vi selvfølgelig giftes. Faktisk allerede til sommer. Og det kommer tæt på nu. Vi er egentlig lidt bagud kan jeg forstå, når jeg ser hvor meget andre brudepar allerede har styr på på dette tidspunkt i planlægningen. Men Hey! Så er det lige at jeg kommer i tanke om at jeg planlægger kæmpe events dagligt og koordinerer alle mulige mystiske ting, så et bryllup er jo egentlig piece of cake!

Den aller første lille besked om at vi skal giftes er nu endelig klar til at komme ud til familie og venner. De tætteste har vi allerede fået sagt det til, så de har sat dagen af. Men der er stadig nogle vi ikke har breaket nyheden for endnu. Så nu skal det være, med disse enormt flotte Save The Date kort.

Designet er lavet af de søde piger bag Cloudcelebration.dk og jeg har selv fået lov til at komme med ønsker til designet. De har allerede en masse flotte designs på deres side, men jeg ønskede noget lidt anderledes. Så i tråd med mit “Boho Chic” tema designede de disse herunder og jeg er lykkelig. De afspejler temaet rigtig godt og farverne er så flotte. Jeg behøver vel ikke at sige at jeg næsten ikke kan vente med at påbegynde samarbejdet omkring invitationer, bordkort, menu, cocktail kort mv.

Idéen bag Cloudcelebration.dk er at man vælger et design, herefter kan man vælge selv at printe eller få det trykt ved et trykkeri. Vi har selv printet. Jeg har købt noget virkelig lækkert papir i Panduro Hobby og selv skåret kortene ud efterfølgende.

Gennemsigtige konvolutter

Jeg har længe haft lyst til at benytte mig af gennemsigtige konvolutter, specielt når designet på det indeni er lige så flot som disse. Ingen grund til at gemme dem væk.

Kuverterne er købt i en lille butik på Frederiksberg. Det er egentlig en frimærkebutik, for når man samler på frimærker bruger man åbenbart sådanne kuverter. Så lærte jeg også noget nyt i dag! De fås i forskellige størrelser og designs. Så det er bare med at vælge den der passer til din str. kort/invitation. Jeg har også købt nogle små poser, som der skal printes på til selve bryllupsfesten. Det skal i nok få lov at se mere til når vi nærmer os.

Alle Save The Date kort er nu fint pakket og klar til at blive sendt afsted i morgen. Så kan det krydses af min lidt for lange to do liste. Næste d.i.y er træskilte til hele haven. Alt er indkøbt, det er bare lige med at finde tid!

Over and out! Fik du ikke set mit første indlæg om alle mine bryllupstanker, ja så kan du lige læse det her.

 

 

 

 

admin