Personlige bordkort, skilte og caketoppers i træ

Vi er så glade og stolte af endelig at kunne byde jer indenfor, i vores lille kreative univers, fyldt med unikke bordkort, caketoppers, skilte mv. til jeres kommende fest. Vi har så vidt muligt prøvet at holde priserne nede, for det kan hurtigt blive dyrt når man fx. er ved at planlægge et bryllup, og gerne vil have personlige bordkort til alle. Vores webshop er endnu ved at blive sat op, men grundet den store efterspørgsel har vi valgt at starte op nu.

Alle skilte er egenproduktion, designet og udviklet af os, og vi lægger høj vægt på kvalitet og godt håndværk. Intet forlader os uden at det er tjekket på alle leder og kanter.

  • image title
  • image title
  •  

  • image title
  • image title
  •  

  • image title
  • image title
  • image title

Produkter

Indtil webshoppen er oppe at køre skal alle bestillinger ske gennem kontakt@creativewood.dk – Det er slet ikke så svært, du skriver bare hvad du vil bestille og så skal vi nok vejlede dig.
Vi sætter ikke noget som helst i produktion førend du er tilfreds.

Da vi stadig er i opstarts-fasen, og indtil webshoppen åbner kan du bestille nedensående produkter.


Bordkort med valgfrit navn, udskåret i birkefinér

Du kan vælge imellem 3 forskellige størrelser bordkort. Bordkortene er lavet i 3 mm. birkefinér, som er både holdbart og i god kvalitet. Bordkortene er målt ud fra bogstavet “C” i højden, så når du vælger størrelse er det højden på forbogstavet “C” du vælger udfra.

Bordkort 4 cm. / Pris: 10 kr. pr. bordkort

Bordkort 5 cm. / Pris: 12 kr. pr. bordkort

Bordkort 6 cm. / Pris: 14 kr. pr. bordkort


Caketoppers, udskåret i birkefinér

Vi har 2 varianter af caketoppers. Vi har valgt at skære dem begge i 3 mm. birke krydsfiner frem for mdf da krydsfiner er mere holdbart og bedre kvalitet. Alle caketoppers måler 6 cm. i højden, målt på det første bogstav “C”.

Caketoppers med ordet: Love, Mr&Mrs, Tillykke, Hurra / Pris: 100 kr.

Caketoppers med valgfri tekst (op til 12 tegn) / Pris: 200 kr. (Hvis i ønsker flere tegn laves caketopperen i 2 etager, og koster derved 250 kr)


Skilte med tekst til ophængning / Vejvisning

Vi har 2 varianter af skilte. Der er skilte til ophængning på væggen og skilte til at sætte fast på træspyd til vejvisning til større fester.

Skilte til ophængning: Skiltene er skåret i 3 mm. birkefinér som er både holdbart og i god kvalitet. De bliver skåret i 3 mm. for at de ikke vejer så meget, og kan hænges op på væggen med fx. elefantsnot eller lign. Alle skilte måler ca. 20 cm. i højden.

Skilt til ophængning 1-4 bogstaver:
 Pris: 150 kr.
Skilt til ophængning 5-6 bogstaver: Pris: 180 kr.
Skilt til ophængning 7-9 bogstaver: Pris: 210 kr.
Skilt til ophængning 10-12 bogstaver: Pris: 260 kr.

Vejvisningsskilte:  Skiltene er skåret i 6 mm. mdf. De bliver skåret i 6 mm. og er derved mere robuste og kan tåle at blive sat fast på et træspyd udendørs. Alle skilte måler ca. 14 cm. i højden.

Skilt til vejvisning 1-4 bogstaver: Pris: 160 kr.
Skilt til vejvisning 5-6 bogstaver: Pris: 190 kr.
Skilt til vejvisning 7-9 bogstaver: Pris: 220 kr.
Skilt til vejvisning 10-12 bogstaver: Pris: 270 kr.

Tilkøb af pile på vejvisningsskilte / Pris: 30 kr. (Husk at definer om pilen skal vise mod højre eller venstre)


Valg af skrifttype

Her hos os lader vi os ikke begrænse af ét design. Du kan vælge én af disse 6 skrifttyper til dine bordkort, caketoppers og skilte. Når du sender din mail skriver du blot hvilken type skrift du ønsker.


Sådan bestiller du

Step 1: Beslut dig – Hvad skal du have og hvor meget skal du have. Du skal også huske at kigge på skrifttyperne – Vælg den du bedst kan lide.

Step 2: Send os en mail på kontakt@creativewood.dk og fortæl os hvad du vil bestille. Hvis du vil bestille bordkort ville det være en god idé at medsende et excel-ark hvori alle navnene står. Så kan vi nemt hente dem over.

Step 3: Godkendelse og betaling via mobilpay (Indtil vi får gjort shoppen helt færdig)

Step 4: Afsendelse af produkter. Der går mellem 7-14 dage for produktet er klart og det bliver sendt. Porto koster 40 kr. og vil blive lagt oven i ordren ved bestilling. Du vil få yderligere info ved afgivning af ordre.


Ved køb af et produkt hos os støtter i en drøm! Vi glæder os til at høre fra jer, hvadenten det er feedback, en bestilling eller ønsker til kommende produkter. 

Konfetti-hilsner Samanda & hendes mand Thomas 

Kontakt@creativewood.dk / CVR 36128429 / Telefon: 28298000