Søde Heidi som ejer bloggen DenKreativeSky.dk har holdt den flotteste dåbsfest for sin datter Silke, og der er ikke sparet på glimmer, glitter, balloner, lyserød og SLIK! Herunder kan i se hendes veludførte og gennemtænkte dåbsfest samt de flotte invitationer som hun selv har lavet.

Invitationer til dåbsfest

Invitationerne har hun valgt at holde simple. Hun har selv sat selve kortet op i photoshop og printet dem i postkort størrelse på noget lækkert papir. Derefter har hun limet kortet fast midt på en doilie og foldet siderne ind mod midten og til sidst afsluttet ved at sætte bånd omkring og binde en lille sløjfe.

hjemmelavet invitation til barnedåb
hjemmelavet invitation til barnedåb

Bordopdækning, pynt og dekoration

Heidi har valgt langborde til dåbsfesten med hvide velour duge. Balloner er der heller ikke sparet på, så hele lokalet var prydet med de fineste hvide og lyserøde balloner fyldt med konfetti og helium. Helium kan bl.a. forhandles her, hvor jeg indtil videre har fundet det billigste 😀

dekoration til barnedåb i lyserød

I det lokale de valgte at holde dåbsfesten var der en billedvæg med nogle billeder som ikke passede ind til festen. Så for at gøre det mere hjemmeligt og pænt printede Heidi nogle billeder af Silke. Billederne satte hun fast udenpå rammerne med elefantsnot. En sød detalje som man sagtens kan benytte sig af selvom der ikke lige er en billedvæg i det lokale forsamlingshus.

dekoration til barnedåb i lyserød

Blomsterdekorationen bestod af gule nelliker og violette roser. Vasen havde hun pyntet med hvide doilier og lyserødt silkebånd. Bordet havde hun pyntet med små runde udklip af dåbsbarnet Silke, guld-glimmer papir, stadig holdt i de fine pastel nuancer.

bordpynt til barnedåb diy
bordpynt til barnedåb diy

Menuen

Da kirken først var kl. 14 valgte de kun at invitere til boller og kage. Desværre fik Heidi ikke taget et billede af ta´selv bordet, så i får lige lidt billeder fra dagen efter.
Menuen stod på boller med pålæg – muffins – kyskager – frugtspyd og slik, masser af slik.

mad til dåbsfestslikbuffet til barnedåb i lyserød


Jeg håber at Heidi’s dåbsfest for hendes datter Silke har inspireret dig til selv at give dig i kast med dåbsplanlægningen. Hvis du vil se mere fra Heidi kan du finde hende på http://www.denkreativesky.dk hvor du også kan spørge hende til råds hvis du har yderligere spørgsmål eller bare vil se mere til alle hendes kreative påfund.

Tilbage til barnedåb

 

 

 


Indeholder affiliates

admin