Der er intet så godt som sommeraftener på terrassen med en lækker drink eller cocktail i hånden. Samtidig er livet for kort til dårlige velkomstdrinks, ja, og hvordan er det nu lige med store fester og drikkevarer hertil? På denne side har jeg samlet nogle af de aller bedste drinks og cocktails jeg har smagt og giver dig en masse inspiration til velkomstdrinks, drinks i liter-mål til sommerfester og runde fødselsdage, temainspirerede cocktail til fx. jul, påske og halloween.

 

90’er is på retur – 4 drinks til sommeraftenerne

Uhmm, københavnerstang, filur, champagnebrus og astronaut is, nogle af de aller bedre ispinde fra 90’erne. Jeg har fundet 4 lækre opskrifter på cocktails som smager lige så godt som isene. Du er nødt til at prøve dem!

 

Opskrift: Gin & Tonic med friske brombær & brombærsirup

Gin og Tonic! En sand klassiker, og nok jordens nemmeste drink, og som ikke kræver andet end Gin, Tonic og isterninger. Jeg har denne gang lige givet den et twist og mixet den med brombærsirup og friske brombær. Opskriften får du selvfølgelig her!

 

Drinksopskrifter i litermål til dispenser og bowler

Drinksopskrifter i litermål til dispensere og bowler. Alle drinks er omregnet i liter og lige til at mixe. Se alle drinksopskrifterne her!