Påske er snart over os, og så er det igen tid til at sende børnene i haven for at lede efter påskeæg. Mine børn er små, så her er chokoladeæg stadig et hit. Det er hvad jeg sender dem ud i haven efter igen i år.

Jer med større børn kan dog med fordel kigge med herunder. For her er en lidt anderledes ‘Egg Hunt’ hvor de skal ud og samle fordelskort. På hvert fordelskort er der en gevinst. Det kan fx være at få lov til at skippe grøntsagerne ved middagsbordet, få en ekstra portion dessert eller blive 30 min. længere oppe. Når jeg tænker tilbage til mine pre-teenage år var det altså lige sådanne belønninger jeg ville blive ekstra glad for. Jeg ville da meget hellere blive længere oppe end at spise et chokoladeæg.


GRATIS PRINT

Jeg har lavet et ark med en masse fordele som du nemt kan downloade herunder. De koster ikke noget, og du kan hente dem lige så mange gange du vil. Det jeg dog ville blive glad for var, hvis du vil dele min side her med dem du kender. Så kan mange flere få gavn af det.

På pdf’en er der nogle der allerede er udfyldt, og nogle som du selv kan skrive på hvis der er noget dine børn er særligt glade for.


EGG HUNT

Når du har printet kortene kan du vælge selv at lave nogle påskeæg hvori du ligger fordelskortene. Jeg har købt mine i Panduro Hobby. Jeg har egentlig bare penslet alm. skolelim på dem og drysset med glimmer.

Du kan også ligge fordels-kortene i små poser og hænge dem op rundt omkring i haven.

Klar, parat START!

Så gælder det ellers bare om for børnene, at samle så mange kort som muligt. Du kan enten sige at der er fx 20 kort, som de skal finde eller printe en hel masse og sætte tid på.

Rigtig god fornøjelse med jeres Egg Hunt!

Egg Hunt - Fordelskort (498 downloads)

 


Hvis du vil have endnu mere inspiration til påskens fester, aktiviteter med børnene eller lækre forårskager – Ja så kan du med fordel kigge med i kategorien herunder.

 

Tilbage til Påske

 

 

admin