Fastelavn, er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade! YES, Vi nærmer os fastelavn, og selvfølgelig skal vi til at igang med fastelavnsboller, pynte fastelavnsris, måske holde en lille fest? Udklædning er dog et must, og hvis du mangler inspiration kan du med fordel kigge med her.


D.i.y – 4 flotte fastelavnsris

Fastelavnsris er herhjemme en tradition, og jeg elsker at Zoey hver morgen til fastelavn kommer og vækker os med hendes fastelavnris. Det kan købes mange steder op til fastelavn, men hvis du har mod på at gøre det selv, så er der inspiration at hente her fra Renie.

 

Udklædning til voksne – Nutella til fastelavn

Masja har for nogle år tilbage lavet den flotteste fastelavnskostume, nemlig et hjemmedesignet Nutella glas. Du kan se hendes kostume her, samt lidt inspiration til årets udklædning til voksne.

 

Opskrift til fastelavnsfesten: Blåbær Cheesecake

Chesecake passer jo til alle slags fester ikke? Theo fylder 2 og vi får familien på besøg til fastelavnsfest. Her er min version af fastelavns-blåbær-cheesecake’n over dem alle.

 

Opskrift på fastelavnsboller med vaniljecreme

Ingen fastelavnsfest uden fastelavnsboller vel? Jeg har lavet disse mega lækre boller, med bagefast vaniljecreme så det ikke render ud til alle sider. Opskriften får du lige her!