Alle ved jo at påskeharen ligger æg? Eller også har han bare stjålet en hel masse og forvandlet dem til chokolade hvis du spørger Zoey på 5 år. Jeg kender faktisk ikke helt historien bag, men jeg husker tydeligt fra min barndom at når jeg vågnede 1. eller 2. påskedag havde påskeharen gemt en masse chokoladeæg ude i haven.

Det var altså helt magisk, og det skal mine børn også nå at opleve.

 

Kan du hjælpe påskeharen med at finde alle de farvede æg?

Jeg laver hvert år en ny påskeæggejagt. For 2 år siden lavede jeg denne hvor børnene skulle ud og finde glimmer-æg med fordele i. Så kunne de skippe grøntsagerne for en dag og få en ekstra portion dessert. I år har jeg gjort det lidt anderledes.

Jeg har lavet et lille ark til dem med 9 forskellige farvede æg som de så skal ud for at finde. Alle de farvede æg har jeg lavet i en større størrelse, printet og klippet ud. De er herefter sat på en træpind og placeret rundt i haven.

Ved hvert æg ligger der en lille slikpose med påskegodter. Én til dem hver. Når børnene så er færdige har de fyldt kurven med lækre påskeæg, påskeskum og hvad du nu ellers kan finde hjemme i skabet. Du kan også sagtens bare ligge nogle påskeæg som de kan tage ved hver “post”.

Du kan se lidt billeder fra vores jagt herunder.
Det er ret nemt, det du skal gøre er at printe mine skabeloner herunder og lave små slikposer til børnene. Derudover skal du bruge nogle farveblyanter til afkrydsning og nogle træpinde og lidt tape til æggene.

Selvfølgelig også en kurv så de har noget at samle det hele i.

Download påskeæggejagten her:
Påskeæg - Egg hunt (610 downloads)


Hvis du vil have endnu mere inspiration til påskens fester, aktiviteter med børnene eller lækre forårskager – Ja så kan du med fordel kigge med i kategorien herunder.

Tilbage til Påske

 

admin