Påske for børn 

Til bords med Påskeharen – Gratis print

Påsken nærmer sig så småt, og jeg er gået tidligt i gang med at forberede børnevenlige festidéer til den forestående familie fest. Se med her hvis du mangler inspiration til påskebordet for de mindste i familien.

 

Påskedrinks med kaninører

Gør påsken lidt sjovere for børnene med disse fine småkager formet som kaninører. Sæt dem på glassene og lav dine børns yndlings drinks til den kommende påskefrokost. Se opskriften her.

 

Kan du finde påskeharens æg? – Gratis print

Dette års æggejagt er nu på bloggen. Du kan se billederne fra dagen her og gratis downloade mine skabeloner. God fornøjelse!

 

Egg Hunt for større børn – Gratis print

Jeg elsker Egg-Hunt som vi på dansk kalder påskeæggejagt. Her i dette indlæg kan du få inspiration til en god æggejagt for de lidt større børn hvor de fx. kan få lov at skippe grøntsagerne, få ekstra dessert eller være lidt længere oppe. Du kan se det hele her hvor du også kan downloade min skabelon – helt gratis.

 

 

Påskekager 

 

Opskrift: Mini cupcakes med hvid chokoladecreme

Disse lækre mini muffins er perfekte til påskefesten. Du får opskriften her, sammen med en rigtig sød idé til serveringen af dine cupcakes.

 

 

Opskrift på påskekager – Alfabetkage

Vores påskekage finder du lige her. Det er en bogstav/talkage med hvid choklademousse, lime og en masse fint påskepynt på toppen. Den er VIRKELIG nem.