Line Harbo’s helt vildt gennemførte og smukke dåb for hendes søn Lukas kan du se herunder. Der er hvert fald ikke sparet på fine detaljer, og en candybar med lækre kager.

Jeg følger Line på instagram og blev med det samme forelsket i alle billederne fra den smukke fest. Heldigvis indvilligede hun i at vise dåben frem her på siden til inspiration for alle jer der er ved at planlægge dåb i nær fremtid.

 

Let’s start with the invitations…

Line har printet Lukas invitationer samt ønskeseddel på genbrugskarton, hvilket sagtens kan kommes i printeren. Forrest har hun sammensat 4 billeder af sønnen via en app på sin telefon og derefter fået dem fremkaldt hos fotohandleren. Alle 3 “kort” er sat sammen med sejlgarn og blondebånd fra Søstrene Grene.

invitationer til barnedåb
invitationer til barnedåb

Fest, pynt og smukke detaljer…

Line havde valgt at holde dåben i det lokale forsamlingshus og havde pyntet hele lokalet op med balloner og flagranker i de fineste blå, hvide og turkise nuancer.

Pyntet festlokale med balloner og vimpler

Pyntet festlokale med balloner og vimpler
 Pyntet festlokale med blonder

Bordopdækning

På bordene havde hun valgt hvide duge og ned igennem havde hun pyntet med små runde pap-udklip i de samme farvenuancer som pynten i resten af lokalet. Blandt alle de fine udklip stod der lysestager med stearinlys samt vaser som hendes veninde Helene har lavet af gamle syltetøjsglas med små bundter af forskellige blomster buketter.

bordet til barnedåben i fine blå farver

bordet til barnedåben i fine blå farver
bordpynt til barnedåb

Servietter

Servietterne havde hun selv foldet som blomster. Jeg vil lige tilføje at det godt kan tage lidt (langt) tid at folde så mange servietter. Jeg nåede selv kun at folde 20 da min datter skulle døbes og så løb jeg tør for tid. Til sidst måtte jeg finde et nemmere alternativ. Men hvis du har en god veninde som vil hjælpe, eller begynder et par uger i forvejen, er det bare at gå i krig. For de er virkelig flotte og gennemførte.

servietter fildet som roser

Bordkort

I stedet for de traditionelle bordkort havde Line lavet nogle små fine “goodie bags” til gæsterne. De var med navn på og et lille billede af Lukas. Den lille cellofanpose er fra Frellesen Chokolade til 1 kr. pr. pose og slikket er fra hhv. Søstrene Grene og Sliktrolden i Randers.

Kortet med navn og billedet er derefter sat fast til posen med samme sejlgarn og blondebånd. Som der er brugt til invitationerne.

bordkort med billede til barnedåb

Menu & Candybar

Maden til dåben blev et pølse- pålægsbord med hjemmebagt brød til. Dejlig nemt og overskueligt og kræver ikke flere timer i køkkenet inden.

Candybar

Line havde samtidig valgt at opsætte en Candybar, eller slikbuffet som man ville kalde det på dansk. Der et ret nyt fænomen i Danmark og er hentet fra USA hvor man ikke ser en fest uden det helt store og overdådige kagebord. Med slik i alverdens afskygninger. Forskellen er dog at i vi i Danmark (syntes jeg selv) er meget bedre til at holde det på et helt normalt og stilfuldt plan. Hvilket Line er lykkedes ret godt med!

Slikket er holdt i blå og hvide nuancer, de blå og hvide kys er fra Kvickly. Bægrene på cupcake stativet er fra Miss Etolié og deri har Line puttet chips og popcorn.

Som kronen på værket har Lines veninde Helene lavet de flotte og meget enkle kager. candybar til dreng barnedåbcandybar til dreng barnedåbdåbskage til barnedåb


Jeg håber at Lines dåbsfest for hendes søn Lukas har inspireret dig til selv at give dig i kast med dåbsplanlægningen. Hvis du vil se endnu flere flotte billeder fra festen kan du finde hende på instagram @LineHarbo. Hvor du også kan spørge hende til råds hvis du har yderligere spørgsmål eller bare vil se mere til alle hendes kreative påfund.

Tilbage til barnedåb

admin