Nytårsfest i 20’erne – Great Gatsby

Nytårsaften er årets sidste fest, og selvfølgelig skal festen være mindeværdig. Jeg holdt sidste år nytår i 20’erne med frynsekjoler, cigarer, fjerboaer, perlekæder og lækre cocktails. Du kan se hele festen her, og tag endelig de idéer du lige har brug for.

3 lette måder at pimpe din nytårsfest på

Hvorfor ikke servere sin champagne i champagneglas med butterflies, serverer chipsne i nytårshatten og dippen i cocktailglas? Her får du 3 nemme og simple idéer til hvordan du lige kan gøre lidt ekstra ud af nytårsfesten i sidste øjeblik.

 

 

Drinks

Nytårsdrinks til børn

Til nytår skal børnene selvfølgelig ikke glemmes, og de skal da skåle nytåret ind med deres egne fancy børnedrinks. Jeg har her fundet en masse lækre opskrifter til børnenes nytårsdrinks, så der er noget at gå i krig med. Hvorfor ikke også toppe dem med puf sukker, candyfloss og krymmel?

 

Nytårsdrinks til voksne uden alkohol

Skal du køre hjem fra nytårsfesten, er du gravid, eller drikker du ikke alkohol – så frygt ej, drinks uden alkohol smager super lækkert, og så giver de ikke tømmermænd. Du finder mine 4 yndlingsdrinks uden alkohol her.

 

90’er is på retur – 4 drinks til nytårsfesten

Uhmm, københavnerstang, filur, champagnebrus og astronaut is, nogle af de aller bedre ispinde fra 90’erne. Jeg har fundet 4 lækre opskrifter på cocktails som smager lige så godt som isene. Du er nødt til at prøve dem til nytårsfesten!

 

 

Underholdning for børn

Nedtælling til nytår

Ventetiden kan være lang, og det er svært at holde sig vågen helt til klokken tolv. Jeg har de sidste år lavet en nedtælling for børnene hvor de hver time får en ny aktivitet, for at få slået tiden lidt ihjel. Kig med her og download gratis alle mine prints.