Bare fordi de fleste er vandt til at et barnedåb er lyserødt eller blåt, så betyder det ikke at man ikke kan gå mega amok i regnbuer & enhjørninge.
Nina der står bag @ninaclaires på instagram har holdt barnedåb for lille Mollie og hold nu fast det er gennemført! Du kan blive inspireret til en mere tema-inspireret barnedåb herunder.


Dåbsinvitationer

Nina har selv designet sine invitationer hos Vista Print. Når man holder en temafest skal invitationen helst afspejle temaet, og derfor har Nina sat en enhjørning på og pimpet den med små stjerner og selvfølgelig et billede af hovedpersonen. Lille Mollie.


Bordopdækning

Mollie’s barnedåb holdt de udendørs i et stort telt hvor der var pyntet med vimpler og luftballoner i loftet, og i teltet havde de lavet langborde. Bordene var pyntet med service, servietter og krus fyldt med regnbuer, lyserødt plastic bestik og de yndigeste servietringe med enhjørninge. Som bordkort havde hun fået printet billeder af Mollie, hvor gæsternes navn stod så de kunne se hvor de skulle sidde. Som prikken over i’et var der sket lidt af en konfetti eksplosion, så alle bordene strålede i alle regnbuens farver.
Pynten har Nina købt hos magiskeminder.dk


Mad & Drikke

Til barnedåben serverede Nina Brunch, som bestod af lidt lækkert brød, croissanter, pålæg, laks, ostebord og yoghurt med müsli. Maden er bestilt udefra, for det kan godt være tidskrævende selv at skulle stå at anrette det hele på dagen. Jeg har selv prøvet at holde barnedåb hvor jeg stod for maden, og et hvor jeg bestilte udefra, og jeg er i den grad tilhænger af at bestille det ude. Man kan let blive stresset, så mit bedste råd når i skal planlægge er: uddeleger!

På buffeten havde hun også stillet dispensere med lyserød lemonade så gæsterne nemt kunne forsyne sig med lidt lækre forfriskninger-Kagebordet

Til de fleste dåb skal også være et lækkert kagebord. Istedet for en fondantdesignet dåbskage have Nina udvalgt en hel masse små fine enhjørning kager, slik, chokolademousse pyntet som enhjørninge samt en lækker kage. Der er lidt til enhver smag. Alle kagerne er fra Confetti & Co som søde Julie er ejer af. Jeg er så heldig at have lært Julie at kende, og hun laver altså reeeeeet lækre kager! Og så er de en fryd for øjet.

Her var lidt fra Mollie’s dåb i regnbue og enjhørning tema, og jeg håber at det har inspireret jer når i skal igang med planlægningen af jeres kommende barnedåb. Festen kan også sagtens laves til 1’års fødselsdagen, ja eller 4’års som vi holdt sidste år.

Tilbage til barnedåb

admin