Det er sørme det er snart december! Uhh hvor jeg glæder mig, til risengrød, julemad, gaver, kalenderlys og nissedrillerier. Vi har haft travlt med vores nye virksomhed Creativewood.dk det seneste stykke tid, men der skal stadig være tid og plads til lidt magi herhjemme for Zoey og Theodor!

Derfor er nissedøren igen i år kommet op.

Nissedrillerier er nok mest for børnene (da det jo er mig der er nissen, men det må i ikke sige til nogle), og jeg er allerede godt i gang.

Nissen er jo ikke flyttet helt ind endnu, da det ikke er d. 1. december, men han er godt i gang med byggeriet. Måske når han at blive klar, det er stadig uvist, for han er lidt langsom, sover for mange lure og roder en del..

Sidste år var i mere end 2000 der downloadede min “Her bygger nissen” pdf, og selvfølgelig skal i igen i år have muligheden. Den ligger til frit download.

Du kan hente den her:

Her Bygger Nissen (21593 downloads)

Hvis du printer og bruger mit print, ville det være fantastisk hvis du vil tage et billede og tagge mig, så jeg kan se resultatet. Det er altid skønt at se når ens ting bliver brugt.

Hvis du har lyst er du velkommen til at følge med på facebook og instagram, hvor der løbende vil blive lagt nisseløjer op. Samt andre herlige juleidéer.

De bedste hilsner Samanda / Thegirlwitconfetti

admin