Opskrift: Gin & Tonic med brombær

Gin og Tonic! En sand klassiker, og nok jordens nemmeste drink, og som ikke kræver andet end Gin, Tonic og isterninger. Jeg glæder mig hvert fald til en masse aftener på terrassen her til sommer, med denne lækre drink. Jeg har denne gang lige givet den et twist og mixed den med brombærsirup og friske brombær. Opskriften får du selvfølgelig herunder!

//Sponsoreret indlæg i samarbejde med Bombay Sapphire.


Opskrift: Gin & Tonic med brombær

Til én drink skal du bruge:

  • 5 cl. Gin – Jeg har brugt alm. Bombay Sapphire
  • 10 cl. Tonic
  • Friske brombær
  • 1½ cl. brombærsirup*
  • Én skive citron

Sådan gør du:

  • Du fylder et glas med isterninger og tilsætter gin, tonic, brombær og citron. Herefter kommer du din sirup i. Denne kan du enten selv lave med 200 g. brombær, 200 g. sukker og 2 dl. vand. Det hele kommes i en gryde og koges i ca. 10 min. Siruppen skal være kold inden du bruger den i dine drinks.

Nemmere bliver det ikke. Glædelig 1. maj til jer derude, og sig endelig til hvis i mangler inspiration eller opskrifter drinks eller cocktails? Så skal jeg nok se om jeg ikke kan være behjælpelig. Indtil da kan i “udforske” kategorien Opskrifter på Drinks & Cocktail’s hvor jeg hver torsdag ligger en ny opskrift op. Jeg arbejder for det meste ud fra temaer, så derfor vil du finde en masse mojito-opskrifter den kommende tid. Mojito er nok min yndlingsdrink, så jeg har både en lækker klassiks opskrift på mojito, en strawberry mojito, en passion mojito, en apple mojito, en blackberry mojito og en pineapple mojito klar til jer.

Hvis du vi have en reminder kan du følge med både via facebook, instagram og bloglovin – så går du ikke glip af noget.

De aller bedste hilsner Samanda


Tilbage til Drinks & Cocktails

 

admin