Her på siden får du hjælp og vejledning til planlægning af barnedåb og navngivning.

Jeg har ikke mindre end 8 forskellige dåbsfester vist her på bloggen. Så der er masser af inspiration at hente fra alle de flotte fester. Både invitationer, bordkort, mad, candy bar’s, velkomstdrinks og fine utraditionelle detaljer, der alt sammen er med til at gøre festen helt speciel og mindeværdig.

Men at planlægge barnedåb og navngivning kan godt være en stor mundfuld når man ikke er vandt til at invitere +30 gæster til fest og oven i købet lige er blevet mor. Her i indlægget deler jeg lidt tips og tricks til planlægningen af den kommende barnedåb. Nederst finder du samtidig min planlægnings og huskeliste som du gratis kan downloade. Nemmere bliver det altså ikke!

 

4 af mine bedste råd til planlægning af barnedåb

1) Uddeleger!

Mit aller første råd, som jeg selv er rigtig dårlig til da jeg gerne vil gøre det selv er: Udeleger! Det er hårdt at planlægge en kæmpe fest, det er hårdt og ikke mindst tidskrævende at lave alle små bitte detaljer selv. I aller sidste ende ender du med at blive presset og stresset, og når med garanti ikke alt det du gerne ville. Det vigtigste er dog på selve dagen. Du kan ikke være alle steder på en gang og du har jo også et lille dåbsbarn du skal tage dig af.

Så uddeleger mad, drikkevarer, oppyntning mv. så du slipper for stressen. Hvis du selv vil lave maden for at spare lidt penge, så få evt. en veninde eller et familiemedlem til at styre slagets gang. For tro mig, du har nok at se til den dag.

2) Pinterest vs. virkeligheden

Jeg er en sucker for Pinterest, og der går ikke en dag før at jeg lige skal ind forbi og tjekke en ny idé ud eller bare lige skal have et fix inspiration! Ulempen ved pinterest er dog at meget af det er opstillet. De fleste fester er stillet op udelukkende for at tage billeder og derefter er de skam redigeret. Så hvis du ser et billede på pinterest til inspiration, så bliv ikke ked af at din fest ikke kommer til at se lige sådan ud. Du ender bare med at blive skuffet.

Brug derfor Pinterest udelukkende som inspiration til planlægning af barnedåb og skab din egen fest ud fra dit moodboard.

3) Den der familiedåbskjole..

Okay, mærkeligt råd, men hvis du har en dåbskjole i familien, så tjek lige størrelsen inden du begynder at planlægge dåb. De fleste dåbskjoler passe en 2-3 måneder baby, så planlægger du dåben lige inden de 6 måneder er det vigtigt at finde et alternativ.

Jeg gjorde det selv. Jeg ville holde barnedåb om sommeren, hvor Theo var 5 måneder, og han kunne med nød og næppe lige presses ned i dåbskjolen. Så tjek størrelsen. Det ville være synd hvis den har gået i arv, og så ikke ville kunne bruges.

4) Tidsplan og afvikling

En eventplanlæggers vigtigste redskab – drejebog over dagen. En drejebog er en tidsplan som med fordel kan bruges når dagen skal gøres mere overskuelig, og deadlines/tider skal overholdes.

Du starter egentlig bare med at visualisere for dig selv hvad der skal ske på sådan en dag. Start med tidspunkt, så hvad skal der ske og til sidst evt. bemærkning. Så kan dine hjælpere på dagen også nemt følge med i hvornår i kommer fra kirke og hvornår maden skal være klar.

 

Gratis festplanlægnings liste – Hvornår skal du gøre hvad?

Hvis du har svært ved at komme i gang, eller er usikker på hvornår du skal gøre hvad når du i gang med planlægning af barnedåb, så er der her hjælp at hente.

Jeg har lavet en liste over hvornår du skal gøre hvad og hvad du skal huske på når du skal igang. Den har jeg lavet fordi jeg egentlig bare godt kan lide at hjælpe andre, og elsker at dele ud af min viden. For 5 år siden stod jeg samme sted og havde ingen anelse om hvad pokker jeg skulle gøre.

Du downloader den herunder blot ved at trykke på det lille link herunder.
Som tak, så ville jeg være glad hvis du blot vil dele min side, eller følge med på facebook eller instagram. Der vil også i fremtiden komme endnu flere tips og tricks til planlægning af alt lige fra temafest til børnefødselsdage og alt derimellem.

Planlægnings liste til barnedåb (3396 downloads)

Rigtig god planlægningslyst!


Tilbage til barnedåb

 

admin