låOpskrifter på lækre søde desserter, fantasifulde kager, temainspirerede lagkager og smagfulde tærter – ja alt hvad du ellers kan tænke dig af søde fristelser hører til lige her. Jeg bager ikke så ofte, men når jeg gør, så smider jeg opskriften herind. Mine kager og desserter er næsten altid temainspirerede, (lige som alt andet her på siden er) så istedet for div. mousse kager og bagværk får du her nogle lidt atypiske kreationer til den kommende temafest. God læselyst og bon’apetit.

 

Søde Fristelser

Opskrift: Talkage & Bogstavkage 

Kagen alle skal bage, for den er smuk, sød og aldeles lækker. Her får du opskrift på den populære kage, indeholdende mørdejsbunde og hvid chokolademousse. Selvfølgelig toppet med spiselige blomster, macarons og en hel del glimmer.

 

Opskrift: Blåbær Cheesecake med blåbærgele

Chesecake passer jo til alle slags fester ikke? Theo fylder 2 og vi får familien på besøg til fastelavnsfest. Her er min version af fastelavns-blåbær-cheesecake’n over dem alle.

 

Opskrift: Verdens nemmeste chokoladekage

Er der noget bedre end en cremet, lækker og klæberig chokoladekage? Måske, men denne her er alligevel møg god! Og så er den nem, rigtig nem. Den tager ingen tid at bikse sammen, så jeg tør vove at påstå, at denne nok er verdens nemmeste chokoladekage.