En ny start… Tilsat konfetti

Dette må nok være mit første personlige indlæg, som egentlig ikke har noget med fester at gøre.

Jeg har lige siden jeg startede eventsbysam.dk op, manglet et sted hvor jeg også kan vise hvad jeg ellers laver. Hvad jeg omgiver mig med af andre projekter i min hverdag. Jeg vil gerne vise jer at mit liv altså langt fra er temafødselsdage og nytårs planlægning.

For jeg er nemlig igang med totalrenovering af et gammelt 60’er hus og så er jeg VILD med at indrette børneværelser sammen med min mand der bygger børnesenge.

Ny hjemmeside

Jeg har valgt at starte på en frisk, rykke min blog til et andet sted og hedde noget nyt som er meget mere mig. Jeg vil gerne have rodet ud i alle de gamle indlæg og har nu fået sat et nyt design op, som er meget nemmere at navigere rundt i. Det kommer ikke til at ændre noget for dig som læser, udover at det vil være lidt lettere at finde rundt her på siden.

Og så selvfølgelig det at jeg har fået mig et nyt navn. Wauw, TheGirlWithConfetti.dk – lidt langt men det skal nok blive nemmere med tiden.

Jeg glæder mig til at vise jer endnu mere fra vores hverdag her i 2018. Samtidig med at jeg garanteret vil spamme jer med festinspiration.

Bryllupsplaner

Nu vi er ved 2018. Kan i gætte hvem der skal giftes? MIG! Endelig skal jeg giftes, et bryllup jeg har ventet 5 år på indtil videre, da der lige kom børn og huse ind fra sidelinjen. Så mon ikke 2018 også kommer til at handle lidt op bryllups planlægning? Jeg glæder mig hvertfald til at tage jer med bagom planlægningen, og i er så velkommen med gode råd eller andet, som alle kommende brude burde vide!

Jeg vil hvertfald, et par dage før vi rammer d. 31. december, ønske jer rigtig glædeligt nytår, husk brillerne og pas på jer selv derude!

Godt nytår fra os til jer

 

admin