Vi fejrede nytår i ægte 20’er stil med frynse kjoler, fjer, handsker, cigarer, seler, hatte og masser af pynt. Festen kan nemt kopieres hvis du står og mangler et tema til din runde fødselsdag. Så lad dig endelig inspirere, også selvom det ikke er nytår ✌🏻🎊

 

Udklædning til nytår

Ingen nytår eller temafest uden det helt rigtige outfit! Vi havde i dagens anledning klædt os på i ægte Charleston-stil, jeg i fin kjole med frynser, handsker, fjerboa, hårpynt med palietter og fjer samt lange perlekæder og min mand i hvid skjorte, seler, butterfly og hvid hat. lige som det meste af mit pynt er det hele shoppet hos Temashop.dk 👌🏻

Jeg var selvfølgelig ude i sidste øjeblik da jeg havde glemt alt om vores tema fordi julen jo også skulle fejres med manér. Men der gik under 24 timer fra jeg trykkede “køb” til varerne var leveret! 👈🏻 Det er virkelig service, og jeg kan i den grad anbefale jer at kigge forbi deres shop, der er mange lækre sager!

Photobooth til nytår

Alle burde lave en photobooth til deres fest! Det er så skægt, og vi fik mange timer til at gå med sjove gruppe billeder og selfies.

Jeg har brugt:

  • 2xDørgardin fra Temashop
  • Et lille bord
  • Et skilt som jeg har hentet på pinterest samt en gammel ramme.
  • Photobooth props – jeg har selv lavet mine, men de kan også sagtens købes til en rimelig pris i fx. Føtex eller Tigeren.
  • En selfistang

Mere skal der ikke til. En god idé vil dog være lige at sørge for at der er nok ledig plads på din telefon inden aftenens mange billeder. Jeg løb tør for plads midt på aftenen, og så måtte jeg igang med at slette apps og videoer 😅

Bordopdækning til nytår

Bordet er selvfølgelig ingen undtagelse, det skal pyntes, så det lever op til temaet. Ellers er det en lidt tam temafest.

Så den har fået gas, sådan virkelig gas. Krystalglas, guld bestik, perlekæder, dollar konfetti, spiraler ned fra loftet, pengesedler, cigarer og alt hvad der ellers hørte til i 20’erne.

Fjer, cigaret holdere, spiralerne fra loftet, cigarer, konfetti og perlekæder er fra Temashop.dk

Mine pap tallerkener og serviet ringe er fra Tiger’en, bestikket er fra Søstrene Grenes og resten er mit alm. service

20’er inspireret bar

Min elskede cocktail vogn er endelig kommet i brug, og jeg fik mixet masser af cocktails den aften. Hvis du ikke selv har sådan en kan du nemt få samme effekt med et lille bord, pyntet med sugerør, rørepinde, shaker, flotte cocktail glas og andre flotte ting. Så kan dine gæster nemt selv mixe. Jeg har hængt den fineste guirlande op bagved baren i samme farvetema som resten af festen. Denne har jeg shoppet hos festissimo.dk og de har så mange fine guirlander med kvaster til enhver lejlighed.

Aktiviteter for de små – Nytårscountdown

Præcis lige som sidste år skulle børnene have nogle aktiviteter til at slå tiden igen med. Det er jo ret svært at fordrive ventetiden, helt til kl. 00.00.

Så for at gøre aftenen lidt mere spændende, og for at få timerne til at gå lidt hurtigere havde jeg forberedt denne nytårs countdown til alle børnene.

Sidste år lavede jeg en masse poser med aktiviteter i, som du kan se her.

I år ville jeg derfor gerne gøre det lidt anderledes og valgte istedet at putte en masse glimmer og konfetti ind i ballonerne sammen med en lap papir hvor der stod klokkeslæt, og et punkt i huset hvor de skulle lede efter deres aktivitet.

Det fungerede så godt og pigerne elskede legen. Og holdt oven i købet øje med klokken løbende. Så fik de vidst også lært lidt om tid.

Her er nogle af aktiviteterne:

Tidskapsel

Banko

Lav-selv nytårshatte


Det var nytårsaften i 2017, og jeg håber da på at denne nytårsaftens bliver lige så amazing som sidste års fest.

Kig med i kategorien Nytår, hvor du finder downloads til fx.nytårscountdown, menu og cocktail-kort og drinksopskrifter til børn, voksne og de der møg gode uden alkohol!

Nytår
Tilbage til Nytår

admin