Påsken nærmer sig så småt, og jeg er gået tidligt i gang med at forberede børnevenlige festidéer til den forestående familie fest. Det kan godt være kedeligt for børnene at skulle sidde med til bords og vente på at de voksne er færdige med at spise. Så inden jeg kommer med mine bud på en børnevenlig påske, som børnene sent vil glemme – ja så starter vi ved opdækningen.


Opdækning til påske med disse gratis prints

Du kan sagtens både dække det smukke påskebord til dine gæster, og samtidig gøre det sjovt og eventyrligt for børnene, for hvem vil ikke gerne sidde til bords med selveste påskeharen?

Det kræver ikke de helt store krea skills at dække op på denne måde og det eneste det kræver er en serviet og et papirudklip med omridset af en kanin. Du kan downloade kaninen herunder i hvid. Jeg har klippet sløjfen ud i farvet karton og skrevet børnenes navne på den. På denne måde fungerer de også som bordkort.

De koster ikke noget, og du kan hente dem lige så mange gange du vil. Det jeg dog ville blive glad for var, hvis du vil dele min side her med dem du kender. Så kan mange flere få gavn af det.

 

Download Påskeharen her! 


Hvis du vil have endnu mere inspiration til påskens fester, aktiviteter med børnene eller lækre forårskager – Ja så kan du med fordel kigge med i kategorien herunder.

Tilbage til Påske

 

admin